Logo UVGrau en FísicaFacultat de Física Logo del portal

L'escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) se celebrarà en línia entre els dies 5 i 9 de juliol amb l'Òptica i la Física Nuclear com temes principals.

  • 8 de juny de 2021
Image de la noticia
cartell : Clara Murgui

L'escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) se celebrarà en línia entre els dies 5 i 9 de juliol amb l'Òptica i la Física Nuclear com temes principals.

L'Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) és una activitat coordinada per la Facultat de Física de la Universitat de València que té com objectiu oferir una sèrie de cursos, xerrades i activitats tant lúdiques com formatives a estudiants dels graus de Física i ciències en general així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia. L'escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interès tant en allò referent a les temàtiques (xerrades, cursos, activitats, visites a laboratoris...) com al públic a qui va dirigida (estudiants interessats en qualsevol camp de la Física). El programa inclourà xerrades i col·loquis sobre investigació desenvolupada en la indústria.

L'Escola té també entre els seus objectius oferir informació i coneixement, per part dels propis protagonistes, d'experiències d'intercanvi Erasmus: estudiants tant 'incoming' com 'outgoing' exposaran les seues vivències i impressions al públic interessat a través de taules de debat o xerrades específiques. L'E3F compta amb el recolzament econòmic del Pla d'Innovació Docent i del programa d'intercanvi de la Universitat de València.

Enguany, lamentablement, no es podrà realitzar en la seua forma presencial. Tanmateix, des del comitè organitzador, s'ha preparat un programa que podreu seguir en línia. Amb l'esperança que es puguen desenvolupar com cal en l'edició de 2022, vos presentarem xerrades i taules rodones relacionades amb la Física Nuclear i amb l'Òptica.

Les presentacions es faran en format online, a travès de la plataforma Blackboard Collaborate, entre els dies 5 i 9 de juliol. Les sessions seran principalment pel matí però farem una vesprada amb xerrades i la lectura dramatitzada d'una obra de teatre sobre la vida de Lise Meitner. A més, tindrem una xerrada sobre l'experiència d'una física en el món de la cooperació internacional, perspectiva de gènere i taules redones sobre l'experiència Erasmus, Neurociència, Física Mèdica i Ciència de Dades.

Inscripcions: https://www.uv.es/uvweb/fisica/ca/escola-estiu-2021/inscripcions-1286195897933.html