Logo UVGrau en Geografia i Medi AmbientFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Llista de Vídeos

Un grup d'investigadors de l'?Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València estudia els principals tipus de zones humides ibèriques per a conéixer el seu potencial com a pous morts de carboni que poden mitigar el canvi climàtic. A més, l'advocat i professor de Dret Processal Vicent Estruch ens conta com funciona el jurat popular a Espanya.
Vídeo promocional del Grau en Informació i Documentació
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.