Logo UVGrau en Geografia i Medi AmbientFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Setmana Mundial per l'Educació 2021: #MilMillonesdeVoces

  • 27 d’abril de 2021
Setmana Mundial per l'Educació 2021: #MilMillonesdeVoces

La Setmana d'Acció Mundial per l'Educació (SAME) es celebra de l'26 a l'30 d'abril a més de 124 països. A través de materials de sensibilització i accions de mobilització, defensarà la importància de l'educació perquè ningú es quedi enrere en la recuperació enfront de la crisi generada per la COVID-19. També posarà el focus en exigir un adequat finançament que asseguri el compliment de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 4, sobre el dret a l'educació.

A València, les accions de mobilització durant la SAME es desenvoluparan en diversos àmbits. En centres educatius, s'elaborarà un mural d'emocions per representar les Mil Milions de Veus que es mobilitzen per l'educació. En l'àmbit polític, les entitats que formen la coalició valenciana de la Campanya Mundial per l'Educació es reuniran dijous a les 10: 00h al Palau de les Corts Valencianes per lliurar a President i tots els grups parlamentaris el posicionament polític i el manifest de la campanya.

A més, el mateix dijous realitzaran un seminari on-line en col·laboració amb la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. Així mateix, les persones interessades també poden sumar-se a la mobilització en línia de la campanya per difondre-la en xarxes socials sota el hashtag #MilMillonesdeVoces. Tots els actes i propostes de mobilització poden consultar al web de la campanya.