Logo UVGrado en Historia del ArteFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Programació
25 anys ensenyant història de les dones a la Universitat de València

En la Facultat de Geografia i Història commemorem els 25 anys des que en 1994 es va introduir l'ensenyament de la història de les dones i del gènere en la Llicenciatura en Història de la Universitat de València, de manera pionera i formant part de les primeres universitats espanyoles que ho feien.


Portem més de dues dècades ininterrompudes impartint docència en aquesta matèria, a través d'una assignatura que va començar sent optativa i, després d'adaptar-se als successius canvis de plans d'estudi, hui dia forma part del Grau d'Història amb caràcter obligatori, integrada en els continguts que tot l'alumnat, futurs historiadors i historiadores, ha de cursar.


Ho celebrem divendres que ve 29 de novembre, d'11 a 14h en la Sala Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història. És tracta d’un esdeveniment obert a estudiants, professorat i públic en general que compta amb participació de ponents convidades, de professorat de diferents generacions de la pròpia facultat i de ex-estudiants de l'assignatura. L'esdeveniment està coordinat per Laura Guinot, investigadora del projecte CIRGEN (Circulating Gender in the Global Enlightenment: Ideas, Networks, Agencies) que està finançat per l'ERC (AdG 787015) i compta amb la col·laboració de la Facultat de Geografia i Història, del Departament d'Història Moderna i Contemporània i el Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga.

 

Data 29 de novembre de 2019 d' 11:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Sala Joan Fuster. Facultat Geografia i Història

 
Organitza

Facultat Geografia i Història.

 

Contacta laura.guinot@uv.es

 
Més informació