Logo UVGrau en HistòriaFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Sessió informativa sobre les activitats i projectes que s'estan llançant des del Servei UVEMPREN. Tindrà lloc el dia 5 de maig de 11:00 h a 12:00 h en format online.

  • 30 d’abril de 2021
sessió informativa sobre les activitats i projectes que s'estan llançant des del Servei UVEMPREN. Tindrà lloc el dia 5 de maig de 11:00 h a 12:00 h en format online.

Des del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història organitzem per a tota la nostra comunitat una sessió informativa sobre les activitats i projectes que s'estan llançant des del Servei UVEMPREN.

Tindrà lloc el dia 5 de maig de 11:00 h a 12:00 h en format online. Si no pots seguir la sessió en directe, posteriorment la incorporarem al web de la Facultat i al nostre canal Youtube.

Adjuntem l'enllaç per entrar a la sessió:

https://eu.bbcollab.com/guest/3d5119cb9f9246a4b17020b5837b2d97

I en aquesta sessió, en la qual ens acompanyaran la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, i el director del Servei UVEmpren Rafael García, aprofitarem també per explicar el programa d'Emprenedoria Rural, Activa i Sostenible (UVemprén RURAL) dirigit a l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València.

L’objecte de la convcocatòria és seleccionar les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l'àmbit rural i alineades amb els objectius i metes de desenvolupament sostenible (ODS 2030).

Participar en aquest programa suposa:

a) Una fase formativa a través de la qual seràs capacitat/da amb metodologies innovadores d’emprenedoria rural a través del certificat en línia II Campus d’Emprenedoria Rural que es durà a terme en la primera fase de la pràctica.

b) Una fase pràctica en la que podràs triar fer una pràctica, de entre 1 i 3 mesos, en una entitat (empresa, ajuntament o mancomunitat) ubicada en un municipi de menys de 3.000 habitants en el qual no estigues empadronat/da. Ademès, gaudiràs de 1.000 € al mes per a les despeses d’allotjament i manuntenció.

Fins el 10 de maig es troba obert el termini per a inscriure's a aquesta convocatoria.

T’animem a participar!

Informació:

https://links.uv.es/uvempren/rural/presentacio

Formulari d’inscripció:

https://links.uv.es/uvempren/formulari/rural21

Tràmit de sol·licitud:

https://links.uv.es/uvempren/rural_sol·licitud

Places disponibles per a fer les pràctiques:

https://links.uv.es/uvempren/ofertapractiques/rural2021

 

Emilio Iranzo García

Vicedecano de Cultura y Participación Estudiantil.

Facultat de Geografía i Història (UV).

Llista d'enllaços: