Logo UVGrau en HistòriaFacultat de Geografia i Història Logo del portal

 La Murta. Foto. José Carrillo
Oberta inscripció Erasmus al Territori - La Ribera Alta: cultiu de la taronja

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial I Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 7ª edició s'han organitzat uns itineraris formatius que permetran mostrar alguns municipis valencians referents de la seva cultura i el seu patrimoni.

La Ribera Alta:  El cultiu de la taronja

7 de març 2020

La Ribera Alta és per excel·lència el territori del Xúquer, el gran riu de la província de València. Comarca eminentment agrícola, basa la seua economia principalment en el cultiu de la taronja, cultivada racionalment des del segle XVIII, sent considerat el municipi de Carcaixent “el bressol de la taronja”.

A aquesta riquesa paisatgista se li uneix el Paratge Natural Municipal La Murta i la Casella (2004), situat en el terme municipal d'Alzira, amb una superfície de 765,64 ha, on es troba el Monestir de la Murta (s. XIV-XV), antic centre de cultura i espiritualitat i centre de pelegrinatge de la reialesa, l'aristocràcia i d'influents personatges religiosos.

 

 

Data De 25 de febrer de 2020 a 6 de març de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Carcaixent - Alzira

 
Organitza

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes, l'Ajuntament de Carcaixent i l'Ajuntament d'Alzira.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació