Logo UVGrau en HistòriaFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Premis I Concurs de receptes sostenibles i saludables de la Universitat de València

  • 11 de desembre de 2019
Premis I Concurs de receptes sostenibles i saludables de la Universitat de València

Després de llegir les receptes sostenibles, saludables i molt saboroses, el jurat ha decidit atorgar els següents premis

Modalitat A

Primer plat: Coca de calabaza y rebollones. Alberto Almonacid Valedebenito 

Segon plat: Guiso de conejo y alcachofas. Sergio Cases García

Postres: Crema de Taronja. Miranda Ferrando Mazcuñán

 

Modalitat B

Segon plat: Solomillo de pavo a la naranja con alcachofas gratinadas.

Sarai Cuesta Mañas

Queda desert el primer plat i els postres.

L’entrega dels certificats tindrà lloc el 16 de desembre a les 13:00 en la Sala de reunions del nivell 1 de Rectorat de mans de la Vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat.

Enhorabona a totes i tots!