Logo UVGrau en Informació i DocumentacióFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Inscripció oberta per a la Formació de Representants d’Estudiants 2021

Gestió de conflictes, Micromasclismes en l’àmbit de la representació, Tècniques de comunicació, Abast de la governança de l’estudiantat a la Universitat, Polítiques de diversitat a la Universitat i Coneix els drets i deures de l’estudiantat i fes-te sentir. Són les sis propostes que inclou la present edició de la Formació de Representants que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i que va dirigida als estudiants i estudiantes amb responsabilitats de representació a la Universitat de València. 

Amb aquesta formació es persegueix donar suport a l’acció de participació de l’estudiantat en els òrgans de representació. A més, cursar aquesta formació és una de les vies possibles per complir amb els requisits per obtenir el reconeixement de crèdits de participació per representació. 

La inscripció està oberta des del 15 de febrer de 2021, a les 10 h, mitjançant el formulari disponible en el web del Sedi, i romandrà oberta fins al 29 de març de 2021. És una activitat gratuïta i amb les places limitades.

 

Data De 15 de febrer de 2021 a 29 de març de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

En línea

 
Organitza

Servei d'Infomació i Dinamització.

 

Contacta participa@uv.es

 
Més informació