Logo UVGrau en Informació i DocumentacióFacultat de Geografia i Història Logo del portal

DOCÈNCIA SEGON QUADRIMESTRE

  • 28 de gener de 2021
DOCÈNCIA SEGON QUADRIMESTRE

S’ha acordat per part de la Universitat de Valéncia, en coordinació amb les autoritats sanitàries autonòmiques iniciar el segon quadrimestre del present curs amb una mínima presencialitat.

La situació actual de la pandèmia a la nostra Comunitat Autònoma així ho aconsella.

En aquest moment es planteja en la Facultat de Geografia Història passar a en línia durant tot el mes de Febrer.

Agraïm la col·laboració de l'estudiantat, el PAS i PDI en tot aquest període passat de curs semipresencial i període d’exàmens.

Per tant:

1. La docència de Grau i Màsters del mes de febrer es realitzarà en format en línia. Per això s’utilitzaran les plataformes habilitades en l’aula virtual de la Universitat.

2. L’atenció en tutories per part de professorat es farà de manera en línia.

3. La modalitat docent adoptada es revisarà a finals de febrer per ajustar-la, si escau, a les disposicions sanitàries que es plantegen.

4. La Universitat està enllestint una segona convocatòria d’ajudes TIC per a facilitar a tot aquell estudiantat un millor accés a la docència en línia. Esteu atents a la convocatòria.

La Facultat mantindrà l’atenció en secretaria, amb cita prèvia, tal com ha estat fent al llarg del curs. Igualment, les biblioteques es mantindran obertes en l’horari que tinguen publicat.

Tot, en funció del que establisca la Universitat quant a atenció presencial en el servei públic. Quant a la docència de pràctiques externes, es manté en funció de les possibilitats que oferisquen les entitats en què s’han de realitzar. En cas que siga necessari algun tipus d’ajust, canvi o adaptació, la comunicarem.

Esperem que estigueu i seguiu bé i que aquestes mesures contribuïsquen a fer possible que tornem a compartir les aules, presencialment, el mes vinent de març.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió. Cuideu-vos.

Ben cordialment,

L’Equip Dega