Logo UVGrado en MedicinaFacultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Conferència del Professor Anthony Dickenson sobre dolor el dilluns 10 d'Abril, a les 16:00 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia

  • 10 d’abril de 2017
Prof. Anthony Dickenson

El Prof. Anthony Dickenson, University College London, impartirà la conferència 'What makes up the pain experience?' convidat pel Grup d'Estudi del Substrat Anatòmic del Dolor i la Analgèsia (GESADA) del Dept. d'Anatomia i Embriologia Humana de la Universitat de València. L'acte tindrà lloc el proper dilluns 10 d'Abril, a les 16:00 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, dins el Cicle 'Comunicar les Neurociències' del Màster Oficial de la Universitat de València 'Neurociències Bàsiques i aplicades '.

Anthony Dickenson, BSc, PhD, FmedSci, FBPharmcolS és Catedràtic de Neurofarmacologia al Departament de Neurociència, Fisiologia i Farmacologia del University College London del Regne Unit. Va obtenir el seu doctorat al National Institute for Medical Research de Londres, i ha exercit càrrecs a París, Califòrnia i Suècia. Dins del seu terreny, la farmacologia del cervell, ha dedicat tota la seua carrera científica a estudiar els mecanismes del dolor. Específicament, els seus majors esforços s'han centrat en intentar esbrinar com pot ser controlat el dolor, tant en condicions fisiològiques com patològiques, mostrant sempre un especial interès en traslladar la ciència bàsica al pacient.

El Prof. Dickenson és Membre Honorari de la British Pain Society, va ser Membre del Consell de la International Association for the Study of Pain durant 6 anys, i és Editor de Secció de la revista Pain. És autor de més de 340 publicacions en revistes d'elevat impacte internacional i té un índex h de producció científica de 90, gràcies tot això a estar envoltat d'un motivat i brillant equip d'investigació. Així mateix, és membre fundador del Wellcome Trust funded London Pain Consortium.

El Prof. Dickenson ha impartit nombroses conferències plenàries convidat per the World Congress on Pain, the American Pain Society, the European Pain Congress, the Canadian Pain Society, the Belgium Pain Society, the Association of South-East Asian Pain Societies, the Scandinavian Pain Society, the British Pain Society, the Thailand Pain Society, the Irish Pain Society, the Singapore Pain Society, the Australian Pain Society, the New Zealand Pain Society, i en moltes altres Reunions Científiques nacionals i internacionals sobre dolor. També col·labora en la difusió de la ciència amb la Royal Institution of Great Britain, organitzant xerrades sobre dolor dirigides tant a metges generals com a col·legis.