Logo UVGrado en MedicinaFacultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

 • Estudiants

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 31/07/19

  Procediment per a cobrir vacants per al curs 2019-2020 en el Grau en MEDICINA després de la 3ª crida

  Si es produixen vacants en el Grau en Medicina, s'aniran cobrint per ordre rigorós de llista d'espera fins al dia 15 d'octubre.

 • II JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES EN EL SISTEMA VALENCIÀ DE SALUT

  18/02/19

  II Jornada de bones pràctiques en el Sistema Valencià de Salut

  20 de febrer de 2019 a les 12 hores,Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez 15, 46010 València)

  [Llegir més]

 • Jornada del Dia Mundial de les Malalties Rares 2019

  18/02/19

  Jornada del Dia Mundial de les Malalties Estranyes 2019

  Aliança d'Investigació Traslacional de Malalties Estranyes de la Comunitat Valenciana. Lloc: Facultat de Medicina i Odontologia, Aula Magna. Universitat de València, Data: Dijous, 28 de febrer de 2019, Horari: 10 a 14h

  [Llegir més]

 • Videos Fisiologia

  04/10/17

  Disponibles els nous vídeos docents del Departament de Fisiologia

  Els professors han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la fisiologia en diversos graus de la branca de Ciències de la Salut. Un dels vídeos està disponible en castellà i valencià, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades. El grup coordinat per Mª Dolores Mauricio ha desenvolupat el projecte de vídeo "Efecte de les hormones femenines sobre el flux sanguini mesurat per pletismografia" i el coordinat per Ana Lloret Alcañiz es va ocupar de produir el vídeo "Exploració física bàsica del sistema nerviós".

  [Llegir més]

 • 17/05/17

  Adaptació a la nova plantilla corporativa UV del portal del Grau

  La coordinació del grau ha adaptat la seua web a la nova plantilla com ja s'ha fet en altres webs corporatives de la UV.

 • I Trobada nacional de Trauma

  10/04/17

  I Trobada nacional de Trauma

  Es celebrarà els dies 2 i 3 de maig al Campus de Tarongers, Universitat de València.

  [Llegir més]

 • X Trobada intern excarceració

  10/04/17

  X Trobada intern excarceració - VALÈNCIA 2017

  Els dies 26 i 27 d'abril tindrà lloc al Campus de Tarongers de la UV la X Trobada Intern d'Excarceració en accidents de trànsit amb el Consorci Provincial de Bombers de València.

  [Llegir més]

 • FCB

  10/04/17

  La Fundació Cañada Blanch inaugura una exposició a La Nau amb les obres de les galeries d’art de la Comunitat Valenciana

  Del 7 al 23 d’abril, les millors obres seleccionades per les galeries d’art que componen LaVAC (Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana), i va començar amb un acte, en què Juan López Trigo, president de l'FCB, va lliurar el premi a la guanyadora d'aquesta quarta edició. Olga Adelantado, presidenta LaVAC i el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, van intervenir per a destacar, així mateix, la tasca de les tres institucions implicades a favor de la difusió de l'art contemporani amb aquest premi ja consolidat.

  [Llegir més]

 • Prof. Anthony Dickenson

  10/04/17

  Conferència del Professor Anthony Dickenson sobre dolor el dilluns 10 d'Abril, a les 16:00 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia

  El Prof. Anthony Dickenson, University College London, impartirà la conferència 'What makes up the pain experience?' convidat pel Grup d'Estudi del Substrat Anatòmic del Dolor i la Analgèsia (GESADA) del Dept. d'Anatomia i Embriologia Humana de la Universitat de València. L'acte tindrà lloc el proper dilluns 10 d'Abril, a les 16:00 h, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, dins el Cicle 'Comunicar les Neurociències' del Màster Oficial de la Universitat de València 'Neurociències Bàsiques i aplicades '.

  [Llegir més]

 • Body Paint

  03/04/17

  Estudiants de Medicina i de Belles Arts mostren el cos humà a través d’imatges fisiològiques i patològiques

  La Facultat de Medicina i Odontologia acull la inauguració, aquest dilluns 3, de ‘BodyPaint Anatómico’, una exposició que mostra imatges fisiològiques i patològiques reproduïdes artísticament sobre el cos humà. La proposta, elaborada per estudiants de Medicina de la Universitat de València i de Belles Arts de la Universitat Politècnica, busca trencar amb la tradició d’estudiar Anatomia mitjançant il·lustracions que representen parts de l’organisme.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies