Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

L’estudianta de la Universitat de València Anna Garrigues guanya una beca internacional d’Òptica i Fotònica

  • Gabinet de Premsa
  • 21 de juny de 2022
Anna Garrigues.
Anna Garrigues.

Anna Garrigues Navarro, estudianta del grau de Física de la Universitat de València, ha obtingut una de les 20 beques que concedeix en tot el món el programa ‘Optica Womens Scholars’, i que estan dotades amb 10.000 dòlars. Aquest programa incentiva les dones estudiantes dins del camp de l’òptica i la fotònica. S’han avaluat més de 160 sol·licituds de 36 països.

Anna Garrigues, que actualment cursa tercer any de grau, emprarà aquesta dotació per culminar els seus estudis i realitzar un màster, a més de participar en congressos i realitzar pràctiques en laboratoris de la Universitat de València i de l’Institut de Física Aplicada Nello Carrara de Florència (Itàlia).

A més, el programa inclourà la guanyadora en un programa de mentoria, en el què participen investigadors i investigadores en òptica reconeguts a nivell mundial, per a donar-li eines útils en la seua futura carrera.

Aquesta és la primera edició del programa de recolzament a dones que cursen estudis en aquest camp de les ciències STEM. En paraules de Jessica Pastor, membre del comitè de selecció, “aquestes vint dones notables formen part del futur de l'òptica i mereixen reconeixement i suport mentre treballen per a convertir-se en vertaderes líders en el nostre camp.”

La Facultat de Física de la Universitat de València s’ha felicitat per tindre Anna Garrigues entre les seues estudiantes i l’ha animada a resseguir el camí d’èxits encetat.

Llista d'enllaços: