Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

Inscripció per als grups de conversa

Grups de conversa

Període de l'esdeveniment: De 2 de setembre de 2019 a 20 de setembre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: CAL

 
Descripció:

Ja podeu inscriure-vos en els grups de conversa del curs 2019/2020 de valenciàanglèsfrancès i alemany fins al 20 de setembre (durant el curs romandrà oberta la inscripció als grups en què queden places) i de manera presencial als CAL. S'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:


- carnet de la Universitat

- resguard de la matrícula

carnet d'AlumniUV


Durant les inscripcions, que tindran lloc en la cita que us assignaran entre el 2 i el 20 de setembre, de dilluns a dijous i en horari de 9 del matí a 5 de la vesprada, s'ha d'aportar el certificat de nivell exigit (segons el que estableix la Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la Universitat de València) o realitzar una prova diagnòstica.

Teniu tota la informació i els horaris a les pàgines de grups de conversa de valencià, d'anglès, de francès i d'alemany o podeu acudir al Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del vostre campus.

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística.

www.spluv.es

 

Contacta: spl@uv.es

 
Més informació: