Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

Vinya de Requena
Obertes les inscripcions a la 1ª edició de la Universitat d'Hivern de Requena

Amb el títol 'Viticultura: Innovació, cultura, dona i societat', la Universitat de València presenta la primera edició de la Universitat d'Hivern de Requena (UNIRE), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat, l'Ajuntament de Requena, la Diputació de València i Caixa popular.

La UNIRE serà un punt de trobada entre docents, professionals, estudiants i ciutadans de Requena i el seu entorn comarcal els dies 20 i 21 de febrer de 2020.

Durant aquestes dues jornades s'abordarà la cultura de vi des de diferents perspectives: des de la seua història i evolució fins als seus aspectes més socials i econòmics. Però, sobretot, s'abordarà el pes cada vegada més significatiu que la dona està tenint en aquesta cultura mil·lenària.

Aquesta primera edició de la UNIRE comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb professionals del sector vitivinícola de la comarca compromesos amb el territori i la cultura del vi.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, impulsa aquesta nova acció acadèmica lliure i gratuïta, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se a la ciutat de Requena i la seua comarca.

 

Període de l'esdevenimentDe 13 de febrer de 2020 a 20 de febrer de 2020. Tots els dies d' 11:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Espai Cultural Feliciano Antonio Yeves

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, UV

Diputació de València

M.I. Ajuntament de Requena

Caixa Popular (Col·labora).

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació