Logo UVGrau en Òptica i OptometriaFacultat de Física Logo del portal

Tastallengües
Tastallengües

El Tastallengües se celebra a l’inici de cada semestre (al setembre i al gener) per a afavorir la integració dels estudiants internacionals i la promoció del multilingüisme entre la comunitat universitària. És una oportunitat perquè practiques les llengües que parles i/o tens interès d’aprendre en un ambient informal i relaxat. L’organització ofereix menjar típic valencià de bades i us convida a portar i compartir menjar i/o beguda típiques de la vostra cultura d’origen. L’assistència és gratuïta i oberta a tota la comunitat universitària, encara que la capacitat és limitada.

Quan?

26 de setembre de 2019

On?

Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, València)

Programa:

18.30 h: "The language of Valencia: how to learn it at the University simply by sharing yours", a càrrec de Graeme Berman, del Servei de Política Lingüística.

19 h: Berenar-sopar de germanor

Picadeta valenciana i intercanvi gastronòmic: Tastarem productes típics de les comarques valencianes. Us convidem a portar-hi menjar i beguda de la vostra cultura.

Deixeu la timidesa a casa, aprofiteu per a conèixer persones de totes les procedències i acordar-hi intercanvis lingüístics.

21 h:  Concert de folk i festa amb el grup: Urbàlia Rurana

Apunta-t'hi: Facebook

 

Data 26 de setembre de 2019 de 18:30 a 23:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer de Sant Ferran, 12, València)

 
Organitza

Servei de Política Lingüística.

www.spluv.es

 

Contacta spl@uv.es

 
Més informació