Logo UVGrau en PedagogiaFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Foto de Juan Carlos Siurana, autor del llibre Felicidad a golpe de autoayuda, que es presenta el 18 de juliol a Barcelona.
Juan Carlos Siurana presenta "Felicidad a golpe de autoayuda" a Barcelona

El 18 de juliol de 2018 Juan Carlos Siurana, professor titular de Filosofia Moral en el Departament de Filosofia de la Universitat de València, presentarà a Barcelona el seu nou llibre titulat "Felicidad a golpe de autoayuda" (publicat per l'editorial Plaza y Valdés, 2018).

L'acte se celebrarà a la llibreria Casa del Llibre, situada a Passeig de Gràcia nº 62, a Barcelona, i començarà a les 19:00.

Estarà acompanyat per dos grans referents de la bioètica i les ètiques aplicades:

Josep Maria Busquets

Metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. President de la Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut.

Begoña Román

Professora de Filosofia, Universitat de Barcelona. Presidenta de l'Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya.

En el seu llibre Juan Carlos Siurana posa les bases d'una nova ètica aplicada, a la qual anomena la "ètica de l'autoajuda".

Els best-sellers de l'autoajuda, que actualment venen milions de còpies en el món, tenen un impacte enorme en les vides i en la salut de les persones. Per Siurana cal abordar aquest fenomen des d'una perspectiva ètica.

L'autor ens diu el següent sobre el seu llibre:

"Què necessites per ser feliç ?: tenir una actitud més positiva ?, estimar-te més ?, ordenar la teva vida ?, trobar parella ?, aconseguir que funcioni la relació amb la família ?, educar bé als teus fills ?, ¿saber relacionar-te amb les persones que t'envolten ?, destacar en la teva professió ?, guanyar més diners ?, aconseguir que la teva empresa triomfi ?, portar una vida sana ?, despertar teu costat espiritual ?, descobrir el teu lloc al món?

En aquesta obra et presento les principals aportacions de diversos centenars de llibres best-sellers d'autoajuda, amb els seus mètodes, perquè aconsegueixis totes aquestes coses i moltes més de les que puguis imaginar.

La majoria d'aquests llibres tenen vendes milionàries. El seu èxit es deu a moltes raons que podràs llegir aquí. Una d'elles és la proximitat i senzillesa del seu llenguatge. Una altra, els sorprenents resultats que prometen.

Però, com et pots imaginar, el que un llibre es presenti com d'autoajuda no vol dir que realment et vagi a ajudar. Alguns són valuosos, però altres et poden fer mal. Saps distingir?

Aquí t'ofereixo les meves orientacions personals per aproximar-te a la lectura d'aquests llibres. I, honestament, crec que trobaràs eines molt útils per seguir el teu propi camí a la felicitat. "

A la contraportada del seu llibre, es recull la següent frase de la professora Adela Cortina, catedràtica d'Ètica de la Universitat de València, sobre el mateix:

"Un llibre imprescindible per comprendre per què els best-sellers d'autoajuda orienten les vides de milions de persones. Suggereix camins prometedors per acostar-se a la felicitat. Llegir-lo és una opció intel·ligent ".

 

Data 18 de juliol de 2018 de 19:00 a 20:15. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Casa del Llibre, Passeig de Gràcia, nº 62, Barcelona

 
Organitza

Programa de Doctorat en Ètica i Democràcia de la Universitat de València.

https://www.casadellibro.com/nosotros/evento-presentacion-felicidad-a-golpe-de-autoayuda/18028

 

Contacta Juan.C.Siurana@uv.es

 
Més informació