Logo UVGrau en PedagogiaFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Mostreta de Treballs de Pedagogia - 11 de novembre

  • 3 de novembre de 2020

El pròxim 11 de novembre tindrà lloc la “Mostreta de Treballs en Pedagogia”, activitat promoguda dins de l'assignatura “Estratègies per a l'aprenentatge i la participació a la universitat” i que forma part del Projecte d'Innovació del Centre, tenint per objecte exposar diferents treballs creatius i d'investigació realitzats per l'alumnat del Grau en Pedagogia.

Al mateix temps la mostreta acollirà l'exposició de productes creatius realitzats per estudiants que el passat curs van continuar els seus estudis en confinament, comptant també amb la participació d'estudiants que van afrontar les assignatures de Pràcticum II, el Treball de Fi de Grau i l'experiència de Mobilitat durant l'Estat d'Alarma i el confinament viscut al nostre país.

L'activitat també comptarà amb el Taller “Teams!, Col·labora, treballa, conversa” a càrrec de Vicent Gadea qui oferirà una sessió pràctica sobre l'ús de la plataforma de col·laboració Microsoft Teams que la UV té subscrita.

Gadea és Microsoft Learning Consultant, havent sigut la seua labor reconeguda per l'empresa de Seattle en nombroses ocasions com Skype Màster Teacher, MIEExpert i Global Minecraft Mentor.

L'activitat tindrà lloc de 10 a 12.30 hores per als grups del Grau de Pedagogia del torn de demà i de 16 a 18.30 per als del grup de vesprada i es desenvoluparà de manera online; la seua participació i accés serà gratuït.

Llista d'enllaços: