UVGrauPsicologiafacultat Logo del portal

.
.
.
.

La professora Isabel Balaguer Solá nomenada Dra. Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Nou León (México)

  • 16 de novembre de 2016
La Dra. Isabel Balaguer Solá, nomenada Dra. Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Nou León (México)

En sessió solemne de l'H. Consell Universitari del passat 14 de setembre, la Universitat Autònoma de Nou León (UANL) va lliurar a la Professora Isabel Balaguer Solá la distinció acadèmica de Doctora Honoris causa per les seues aportacions acadèmiques en la branca de la psicologia de l'esport. Des de fa una dècada, la professora Isabel Balaguer enforteix la vinculació educativa i científica entre la UANL i la Universitat de València.

La Dra. Balaguer, és Catedràtica de Psicologia Social en la Universitat de València i Directora de la Unitat de Recerca de Psicologia de l'Esport (UIPD) de la mateixa universitat. A nivell internacional és Honorary Associate Lecturer de la Universitat de Birmingham, a Gran Bretanya.

La Professora Balaguer actualment imparteix classes de Grau i de Post-grau de Psicologia Social de l'Esport en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, Espanya. Participa en diferents Masters a nivell nacional i internacional. Ha dirigit diferents projectes de recerca, tant nacionals com a internacionals. El seu interès investigador se centra fonamentalment a conèixer els processos psicosocials que afavoreixen el desenvolupament òptim i el benestar en els contextos d'assoliment.

Vegeu sessió completa de l'H. Consell Universitària [accedir]