Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

Cartell de Relats
Relats, la diversitat LGTBI a la nostra Universitat

En el marc de les ajudes convocades pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat un grup de professores i professors de Dret administratiu està desenvolupant una iniciativa que, sota el títol “Relats: la diversitat LGTBI a la nostra Universitat”, tracta de conéixer les experiències i vivències de la comunitat universitària en relació amb el col·lectiu LGTBI.

És per això que us convidem a participar mitjançant l’enviament de relats curts (màx. 4000 caràcters) que ajuden a mostrar la realitat del col·lectiu LGTBI a la nostra Universitat des de qualsevol perspectiva (familiar, educativa, laboral, social, afectiva), tant en relació amb experiències positives sobre la inclusió o el respecte com de denúncia de situacions de discriminació o rebuig. Qualsevol persona integrant de la comunitat universitària pot enviar-nos el seu relat a través d'aquest formulari que garanteix l'anonimat.

https://encuestas.uv.es/index.php/178151

La finalitat d'aquesta activitat és analitzar en quina mesura la regulació dona resposta als problemes i necessitats d'aquest col·lectiu, així com la repercussió de les noves disposicions legislatives en la matèria, si són o no conegudes i quin és el grau d'acceptació d’aquestes per part de la comunitat universitària. Després de l'anàlisi s'elaborarà un document amb les conclusions, així com una selecció dels relats que més interés susciten entre tots els presentats, tenint en compte les garanties que exigeix el dret a la protecció de dades personals.

L'activitat està destinada a tota la comunitat universitària de la Universitat de València (PDI, PI, PAS, Estudiants…).

El qüestionari es trobarà obert fins al 30 de setembre de 2020.

Aquesta activitat s'enmarca dins de la programació de "Benvinguda diversitat" que és un projecte que s’emmarca dins la Benvinguda a la Universitat, que organitza la Delegació d'Estudiants a través del Sedi. La Benvinguda és un punt de trobada de la comunitat universitària que inclou música, teatre, art, etc. Enguany, la programació en matèria de diversitat inclou les activitats seleccionades en la primera edició de la convocatòria d’Ajudes per a la realització d’activitats socioculturals en matèria d’igualtat en la diversitat, que es desenvoluparan durant els mesos de setembre a novembre de 2020.

Moltes gràcies per la seua col·laboració!

 

 

Data De 27 de juliol de 2020 a 30 de setembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta diversitats@uv.es

 
Més informació