Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

Acte de graduació 2018

  • 31 d’octubre de 2018
Facultat de Química

La Facultat de Química de la Universitat de València celebra el proper divendres 16 de novembre l'acte de graduació de la promoció 2018, al saló d'actes del Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50).

La Facultat de Química de la Universitat de València celebra el proper divendres, 16 de novembre (12:00 hores), l'acte de graduació de la promoció 2018, al saló d'actes del Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50).
La vicerectora d'Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, farà l'Obertura Acadèmica de l'acte i la lliçó magistral serà a càrrec del professor Francesc Lloret i Pastor, Catedràtic de Química Inorgànica.

En l'acte es llegirà la Memòria de la Facultat de Química, del curs 2017/2018, per part del secretari del centre. I es lliuraran els diplomes als estudiants i estudiants amb millors resultats acadèmics.
També hi haurà una felicitació als premis extraordinaris de grau i de doctorat; i una altra als membres de la facultat que s'han jubilat enguany, i a membres que compleixen 25 i 35 anys de serveis.
Les paraules de la degana de la Facultat de Química tancaran la sessió.