Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

Lliurament del certificat del segell internacional de qualitat Eurobachelor® a la Facultat de Química

  • 20 de juny de 2019
Image de la noticia

La Facultat de Química ha obtingut el segell Eurobachelor®.

L’acte s’ha celebrat aquest dimecres, 19 de juny, en la seu del Instituto de la Ingeniería de España (IIE), en Madrid.

El lliurament del certificat, inclòs dins de la "III Jornada sobre els Segells Internacionals de Qualitat i el seu desenvolupament en Espanya y Latinoamérica", ha estat organitzat per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i pel mateix IIE.

Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, ha estat l’encarregada d’arreplegar les acreditacions en representació de la institució, junt amb Paula Marzal, directora de l’ETSE-UV; Adela Mauri, degana de Química; i Carmen Dasí, directora de la Unitat de Qualitat de la Universitat de València.

En l’acte s’ha destacat la rellevància d’aquests reconeixements en la millora del sistema universitari del territori nacional, així com en el àmbit internacional. La jornada també ha comptat amb la presència del secretari general d’Universitats, José Manuel Pingarrón; del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats; el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria en Informàtica; el Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyeria Tècnica en Informàtica; i la Reial Societat Espanyola de Química.

Més informació