Logo UVGrau en Relacions Laborals i Recursos HumansFacultat de Ciencies Socials Logo del portal

L'elaboració de Plans Municipals d'Inclusió i Cohesió Social obre la porta a la contractació de graduades i graduats en Sociologia i Sociologia i Polítiques

  • 31 de juliol de 2018
Foto de Alumnos

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives acaba de concedir subvencions a ajuntaments, dirigides al desenvolupament de plans municipals d'inclusió i cohesió social. Entre els requisits de la convocatòria hi havia la contractació de personal llicenciat o graduat en Sociologia o Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública. En virtud d'aquesta disposició, 13 ajuntaments disposaran de finançament per a contractar directament graduades o graduats en aquests títols, que ofereix la Facultat de Ciències Socials i 23 més disposaran de fons per a subcontractar l'elaboració dels Plans Municipals d'Inclusió i Cohesió Social. En el següent link es poden consultar els ajuntaments beneficiaris:

 

http://www.dogv.gva.es/datos/2018/07/19/pdf/2018_7113.pdf

 

Està previst que els plans es realitzen fins a final d'any. Els fons són de 18000€ per a la contractació directa i de 12000€ per a la subcontractació.