Logo UVGrau traduccióFacultat de filologia Logo del portal

Cartell Cicloturisme
Inscripció UV Sostenibilitat CICLOTURISME

Us animem a participar en UV Sostenibilitat Cicloturisme

La BICICLETA: TRANSPORT, SALUT I OCI

Curs de bicicleta dirigit a la comunitat universitària UV

Organització: Vicerectorat de  Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Servei d'Esports i Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació UV. 

Direcció del curs: Cruz Pérez Pérez (membre de la penya ciclista de la UV i professor de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació)

Objectius del curs:

• Aconseguir que el personal i alumnat de la UV interessat en la bicicleta adquirisca una informació fonamental per al seu ús

• Ser capaços de seleccionar la bicicleta més adequat a l'ús que se li donarà. 

• Usar la bicicleta per a anar de casa al treball i com a element d'oci i salut

• Aprendre l'ús de les noves tecnologies aplicades a la bicicleta

• Posar-se en forma realitzant excursions per València i els parcs naturals que l'envolten

 

PLANIFICACIÓ DEL CURS (30 hores)

Dies del curs: des del 24 de febrer al 26 de maig de 2023.

Horari del curs: divendres 15:30 a 17:30. Els dies que hi haja excursió a partir d'abril, seran 3 hores, fins a les 18:30. Els dies 11 i 25 de març, les excursions es realitzaran el dissabte al matí de 10 a 13 h. aprox.

Seu del curs: Camp d'esports de Tarongers

Sessions teòric/pràctiques: 24 de febrer, 3 de març, 31 de març i 26 de maig. Seran els divendres de 15,30 a 17,30. Presencial o on line. Provarem diverses classes de bici: de ciutat, gravel, de muntanya i elèctrica.

Temes: elecció de la bicicleta més adequada, posada a punt, mecànica bàsica, equipament bàsic, normes de seguretat i circulació, tecnologia digital, planificació de rutes, etc.

Excursions (de tres hores): 11 de març pel jardí del Túria, 25 de març al llac del Saler, 21 d'abril per la Via Xurra, 28 d'abril pel Parc fluvial del Túria, 5 de maig pel Barranc del Caraixet, 12 de maig envoltarem la ciutat de València per carrils bici i 19 de maig al Palmar.

Límit d'inscripcions: 30 persones per a les sessions teòric pràctiques, però com només 15 podran participar en cada eixida. Tindran preferència per ordre d'inscripció, podent seleccionar els 15 primers totes les eixides o solo algunes, cobrint-se els buits per ordre d'inscripció. Es permet la inscripció de dos familiars, parella i fills/as, si van acompanyats de la persona treballadora de la Universitat.

Programa detallat

Inscripció: https://ir.uv.es/8omrvdV

 

Període de l'esdevenimentDe 6 de febrer de 2023 a 16 de febrer de 2023. Tots els dies de 10:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Camp d'esports de Tarongers

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, Servei d'Esports i Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació UV.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació