Logo UVGrau en Treball SocialFacultat de Ciències Socials Logo del portal

La professora Amparo Martí Trotonda, premi de tesi doctoral en el III Congreso Internacional de Treball Social / XII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social

  • 21 de novembre de 2018
Image de la noticia

La Doctora Amparo Martí Trotonda, professorat Titular del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, ha estat guardonada amb el Premi de Tesi Doctoral en el context del III Congreso Internacional de Treball Social / XII Congrés de Facultats i Escoles de Treball  Social, celebrat a la Universitat de Deusto, del 14 al 16 de novembre.

La tesi, titulada "La práctica narrativa desde el trabajo social su abordaje en contextos profesionales de acción social. Estudio en el marco de la estrategia metodológica multimétodo" va ser co-dirigida per els Doctors José Vicente Pérez Cosín y Carlos Alexis Chimpén López. La investigació realitzada se centra en una orientació del mètode de treball dels i les professionals del Treball Social envers un major protagonisme de les persones ateses, des d'un plantejament postestructuralista i postmodern, amb utilització de tècniques dialògiques basades en el discurs com són els grups de discussió i les entrevistes i, a més, una enquesta a professionals. Tot plegat, permet a l'autora plantejar un model professional reflexiu i orientat al canvi, des d'un coneixement sistemàtic autocrític i atent al punt de vista de les persones usuàries.