Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

“El benestar psicològic de les plantilles: un assumpte estratègic, no un pegat”

  • 7 d’abril de 2022
Image de la noticia

La revista digital Capital Humà ha publicat en el seu últim número l'article El benestar psicològic de les plantilles: un assumpte estratègic, no un pegat. En ell s'explora el foment de la salut mental com a valor nuclear de les empreses, amb la finalitat de no sols aconseguir el benestar dels empleats, i per tant augmentar la seua productivitat, sinó d'aconseguir comunitats i societats saludables.

El think tank de Psicologia del Treball ha analitzat, en una taula redona, els possibles motius del minvat benestar psicològic actual i les potencials conseqüències del mateix per al món de l'empresa, proporcionant una llista de bones pràctiques. En aquest grup de psicòlegs experts en la matèria van participar el catedràtic emèrit de la Universitat de València, José María Peiró així com el catedràtic Vicente González-Romá els qui van abordar temes com el benestar i la salut mental com a valor estratègic organitzacional.