Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Cerimònia de graduació cohort 2018-2020, Universitat de València

  • 10 de juliol de 2020
 

El Màster Erasmus Mundus en Psicologia del treball, organitzacions i personal (València) celebra online la graduació d'estudiants en la seua XIII edició.

A causa de la situació actual causada per la pandèmia de Covid-19, la cerimònia de clausura no es durà a terme com en altres anys en persona. No obstant això, els estudiants i el professorat tindran l'oportunitat d'acomiadar-se i celebrar la finalització dels estudis de la classe 2018-2020 a través de la plataforma de col·laboració BB. El professor Vicente Martínez-Tur, coordinador del Màster a la Universitat de València i el consorci d'universitats, dirigeix la sessió juntament amb els professors José Mª Peiró i Núria Tordera. Els dies 9 i 10 de juliol, els estudiants presenten en línia la seua tesi de mestratge. Una nova classe d'estudiants de 12 nacionalitats diferents està completant amb èxit els seus estudis per a respondre als vells i nous desafiaments que la societat actual ha d'enfrontar. La seua contribució a la societat des d'una base sòlida basada en evidència científica en la psicologia del treball, les organitzacions i el personal és hui més necessària que mai. Felicitem a tots els nous graduats de WOP-P.

Imatges: