Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Concloses les VII Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans dins del marc del Programa Prometeu 2016-138 per a grups d'investigació d'excel·lència

  • 7 de setembre de 2017
Público atendiendo la presentación

L'Institut de Desenvolupament Organitzacional i Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) va desenvolupar a València, els dies 7 i 8 de setembre de 2017, les VII Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans dins del marc del Programa Prometeu 2016-138 per a grups d'investigació d'excel·lència. L'objectiu principal va ser aprofundir en la investigació dels aspectes psicosocials dels recursos i el capital humà en les organitzacions compartint coneixement entre investigadors d'universitats nacionals i internacionals i promovent la transferència d'aqueixos coneixements a l'entorn socioeconòmic actual.

Els treballs de recerca que es van presentar en les jornades procedeixen en la seua major part del Programa Interuniversitari de Doctorat en Psicologia dels Recursos Humans per les universitats de Sevilla i València (RD 2011) dirigit pel professor José Mª Peiró i coordinat per les professores Lourdes Munduate en la Universitat de Sevilla i Ana Zornoza en la Universitat de València que compta amb l'esment cap a l'excel·lència del Ministeri. En aquestes jornades s'analitzen temes d'interés per a la nostra societat, que contribueixen a la millora del benestar sostenible en les empreses i organitzacions i al desenvolupament del capital humà. El programa va comptar amb tres professors convidats: la Prof. Carmen Tabernero de la Universitat de Salamanca, la Dra. Ute R. Hülsheger de la Universitat de Mastricht i el professor Francisco Mediana de la Universitat de Sevilla, que van impartir conferències convidades sobre temes rellevants i d'interés en l'àrea com són el benestar en el treball i l'aplicació del Mindfulness en aquesta àrea i el disseny d'estratègies de resolució de conflictes en les organitzacions.

La participació d'investigadors pertanyents a diferents línies d'investigació en aquest camp, tant de la Universitat de València com de la de Sevilla permet desenvolupar espais de debat i reflexió sobre els reptes que té plantejats la nostra disciplina en l'actualitat.

Accedeix al Programa

Imatges: