Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Entrevista Digitalització i Next Generation (ADEIT)

  • 8 de març de 2021
Image de la noticia

Estan les empreses espanyoles preparades per a la transformació digital? Parlem amb Francisco Pérez i José María Peiró

Quins són els reptes de la digitalització? Estan les empreses espanyoles preparades per a la transformació digital? Quines oportunitats ofereixen els fons #NextGeneration EU per a impulsar aquest procés a Espanya?

Hem parlat sobre tots aquests temes amb Francisco Pérez i José María Peiró, investigadors de l'IVE i catedràtics emèrits de la Universitat de València, que han participat en un dels nostres webinars.

Malgrat que –afirmen aquests experts– l'accés del sector empresarial a les xarxes de comunicacions i l'equipament físic és alt, no ho és tant la capacitat d'aprofitament d'aquesta tecnologia. Segons dades de l'Índex de Digitalització Europeu (DESI), Espanya presenta posicions febles en els indicadors d'aprofitament i gestió de l'equipament tecnològic i en la qualificació per a utilitzar-lo de manera competent.

Entrevista ADEIT ací