Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Esdeveniment: Webinar DIGITALITZACIÓ i NEXT GENERATION: AMENACES I OPORTUNITATS PER A ESPANYA

  • 2 de març de 2021
Image de la noticia

El professor José María Peiró participarà en un webinario en línia gratuït sobre la DIGITALITZACIÓ i NEXT GENERATION: AMENACES I OPORTUNITATS PER A ESPANYA 

Data: dijous 4 de març de 17h a 18.30h.

Organitzador : ADEIT Fundació Universitat Empresa de la Universitat de València

La digitalització està transformant en profunditat la societat i l'economia a través d'un procés que combina oportunitats i amenaces molt rellevants. La pandèmia ha accelerat les transformacions, fent evident que algunes coses seran per sempre diferents i exigeixen una ràpida adaptació.

El Pla de Recuperació de la UE per a combatre les conseqüències econòmiques del coronavirus destinarà bona part dels seus fons a projectes que fomenten la transformació digital, la qual cosa obliga a Espanya a assumir el desafiament que suposa aprofitar-los. 

Només serà possible amb la implicació en els canvis i reformes d'empresaris, treballadors, gestors públics, educadors, estudiants i famílies.

L'objectiu del seminari és analitzar els REPTES de la digitalització i les OPORTUNITATS que ofereix l'Estratègia Europea de Recuperació a través dels recursos del Next Generation EU per a impulsar la transició digital a Espanya i la seua transformació econòmica, empresarial i social.

Dirigit a empreses, treballadors, administració pública, sistema educatiu i, en general, a tota persona interessada.