Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Presentació del grup FenMICS

  • 5 de maig de 2022
Image de la noticia

Els professors del Idocal Vicente González*Romá, Ana Hernández, i Inés Tomás, han constituït un grup que ofereix serveis de formació en mètodes d'investigació. 

El nom del grup és FenMICS (Formació en Mètodes de Formació en Ciències Socials i de la Salut). Es pot accedir al seu web a través del següent enllaç: https://fenmics.blogs.uv.es/

La missió de FenMICS és “contribuir a l'adquisició i desenvolupament de competències d'investigació mitjançant l'aprenentatge de mètodes i tècniques d'anàlisi estadística que poden aplicar-se en les Ciències Socials i de la Salut”. El lema del grup és “Compartir l'aprés i continuar aprenent”.

En la secció dedicada a “PRÒXIMS CURSOS” es poden veure les activitats formatives programades en els pròxims mesos, així com un enllaç per a obtindre informació sobre cada curs i realitzar la inscripció.