Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Eleccions a direcció de l´IDOCAL

  • 8 de juny de 2018
IDOCAL

Per ordre del director de l'IDOCAL, es comunica que d'acord amb el que es va aprovar en el darrer Consell extraordinari del IDOCAL, el proper dia 19 de Juny es convoquen eleccions a direcció de l'IDOCAL. D'acord amb la normativa de l'institut, els membres del Consell de l'IDOCAL participaran en aquest procés de elecció.

Pot presentar-se a director o directora de l'IDOCAL el personal docent i investigador pertanyent als cossos docents universitaris o contractats estables adscrits a l'Institut, amb el títol de doctor i amb dedicació a temps complet, que hi haja estat presentat com a candidat o candidata per un 20% dels membres del Consell de l'Institut i que no haja estat revocat durant els sis mesos anteriors a l'elecció.

Per a formalitzar la presentació de la candidatura serà necessari comunicar-ho al director o directora de l’Institut, amb una antelació mínima de tres dies naturals respecte al de l’elecció. Serà preceptiva l’acceptació escrita de cadascun dels candidats i candidates, acompanyada de la fotocòpia d’un document d’acreditació personal (DNI, carnet de conduir, passaport, carnet que justifique la condició de membre de la Universitat de València).

La presentació de les candidatures caldrà fer-la a la Unitat de Campus de Blasco Ibañez.

Imatges: