Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

  • CG1: Obtenir la capacitat, lhabilitat i la destresa necessàries per diagnosticar, prescriure, indicar, realitzar i/o elaborar i avaluar qualsevol tipus de tractament podològic, ortopodològic, quiropodològic, cirurgia podològica, físic, farmacològic, preventiu i/o educatiu, basant-se en la història clínica, i actuant en tot moment sobre la base del compliment de les obligacions deontològiques de la professió, la legislació vigent i els criteris de normopraxi.
  • CG2: Conèixer lestructura i la funció del cos humà, amb una especial rellevància de lextremitat inferior, així com la fisiopatologia, etiologia, semiologia general i mètodes diagnòstics dels diferents processos patològics metges i quirúrgics, i saber interrelacionar la patologia general amb la patologia específica del peu i la perspectiva de gènere.
  • CG3: Adquirir una experiència clínica adequada en cadascun dels continguts podològics duts a terme en centres acreditats per a la formació universitària en podologia, fomentant la interrelació amb lequip multidisciplinari, així com una comunicació eficaç amb el pacient.
  • CG4: Posseir un cos de coneixements teòrics i pràctics, que el capaciten per a ladequada comprensió i aplicació del mètode científic i per al mesurament de les funcions biològiques i de lanàlisi i lavaluació de dades i fets provats científicament, com a processos fonamentals per a lexercici i el desenvolupament de les ciències de la salut.
  • CG5: Comprendre i saber utilitzar les eines i els continguts suficients per garantir la implementació del procés d'autoaprenentatge com a instrument de desenvolupament, innovació i responsabilitat professional a través de la formació continuada.
  • CG6: Desenvolupar una actitud i un comportament de responsabilitat i compromís respecte a la salut de la població, perquè la seua activitat professional es constituïsca en un referent social de latenció de la salut i demostrar capacitat per actuar en una tasca educativa preventiva, com a agent de salut.
  • CG7: Comprendre i respectar els drets fonamentals i digualtat entre homes i dones.
  • CG8: Mostrar sensibilitat en l'exercici professional, posant una atenció especial a la igualtat de gènere, drets humans, solidaritat, protecció del medi i sostenibilitat i foment de la cultura de la pau.