Publicats els nous vídeos de la Unitat Docent d'Ortodòncia

Anestesia pacient infantil

Els professors Vanessa Paredes Gallardo, José Luis Gandía Franco, Filomena Estrela Sanchis, Natalia Zamora Martínez, Beatriz Tarazona Álvarez, Carlos Bellot Arcís i Juan Ignacio Aura Tormo, del Departament d'Estomatologia, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport a la docència de les assignatures d'Ortodòncia I i Practicum I de Pacients Infantils impartides per la Unitat Docent de Ortodòncia a la Clínica Odontològica.

Aquests recursos serviran d'ajuda indirectament a l'assignatura d'Ortodòncia II, als estudiants del Postgrau d'Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, i als acabats de graduar.

Els vídeos han estat elaborats en el marc del projecte d'innovació educativa “Desenvolupament i millora de les eines docents multimèdia per a assignatures impartides per la unitat docent d'ortodòncia a la clínica odontològica", coordinat per la professora Vanessa Perdes Gallardo, en la modalitat de " renovació de metodologies docents" i produïts en col·laboració amb la Unitat d'Innovació Educativa (UDIE) de l'Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE). Tot això a l'empara d'una de les recents convocatòries de projectes d'innovació educativa promogudes pel Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Llista d'enllaços:

Data d'actualització: 4 de desembre de 2017.

Imatges:
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies