University of Valencia logo Logo Information Service Logo del portal

Oberta inscripció web. Visions del patrimoni cultural. Disciplines i territori

l'Horta de València

Schedule: From 13 november 2019 to 21 november 2019. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 11:30 to 23:59.

 

Place: http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=42195&lang=ca

 
Description:

Oberta la inscripció online de la jornada que es celebrarà el 22 de novembre a la Sala Palmireno de la Facultat de Geografia i Història.

Especialistes de la Universitat de València i representants de les institucions responsables del patrimoni cultural valencià, mostren la seua opinió sobre el present, passat i futur dels estudis patrimonials en el territori. Es pretén donar a conéixer la importància de la multidisciplinarietat en els estudis relacionats amb la posada en valor i la conservació del Patrimoni Cultural en el territori. Afavorir la creació de sinergies entre les diferents àrees de coneixement que investiguen en aquest àmbit a la Universitat de València. Així com l’impacte dels estudis desenvolupats entre els diferents actors dins de la institució i el seu suport als agents territorials com són museus o ajuntaments, Diputació, Conselleria o altres entitats compromeses amb la tutela del Patrimoni.

 
Organized by:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració amb la Facultat de Geografia i Història, el Departament de Química Analítica, el Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i gestió, el Màster en Arqueologia i Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy