University of Valencia logo Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Ajudes per a activitats socioculturals "De març a novembre per la Igualtat 2019"

  • March 5th, 2019
igualtat

Publicada la resolució de les ajudes per a associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València, per a la realització d'activitats socioculturals dins del marc "De març a novembre per la igualtat".

L'objecte de la convocatoria és concedir ajudes a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realilzades per estudiants i estudiantes, associacions o col·Iectius d'estudiants i estudiantes que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària en el marc institucional de "De març a novembre per la Igualtat". A més a més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal promoure la participació dels estudiants i les estudiantes per afavorir la igualtat de dones i homes en el si de la Universitat i en la societat.

[Més informació]

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy