University of Valencia logo Logo Information Service Logo del portal

Arranca la XXIV Mostra de Teatre Universitari

  • October 14th, 2019
Representació de Fedra

La XXIV Mostra de Teatre Universitari, que forma part del Festival de Benvinguda i que se celebrarà del 14 al 24 d’octubre,  inaugura, un any més, les activitats de l’Aula d’Arts Escèniques de la Universitat de València. La programació per al curs 2019/2020, amb el lema «Elles i ells», representa sobre l’escenari la individualitat femenina i masculina i la relació entre gèneres i sexes, així com la seua presència en la immigració.

El text guanyador dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació del curs anterior, ‘DE VINO Y SEFUÉ. Reflejo de un universo no tan paralelo’, d’Alexandre Tomás Martínez, inaugura la mostra, que prosseguirà el dimarts 15 d’octubre amb la representació de ‘Fedra’, a càrrec del Màster d’Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant TEADA, i el dimecres 16 amb ‘Surt el sol a Tebes’, per l’Aula de Teatre Carles Pons de la UJI. Finalment, la Mostra de Teatre conclourà amb l’actuació de dues agrupacions de la Universitat de València: el Grup de Dansa interpretarà ‘Noche en danza’, els dies 17 i 18 d’octubre, i el Grup de Teatre ASSAIG representarà ‘Esquerdes’ els dies 22, 23 i 24 d’octubre.

Les entrades es poden reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé al web www.latenda.es/entrades. Cada entrada costa 2 €.

Més informació i reserva d’entrades