University of Valencia logo Logo Information Service Logo del portal

El Concert de Benvinguda a la Universitat és finalista en els Premis Tresdeu

  • November 29th, 2019
Jazzwoman al Concert de Benvinguda

El Concert de Benvinguda a la Universitat, celebrat el passat 18 d’octubre, amb ZOO i Jazzwoman sobre l’escenari de la Plaça de bous de València, és un dels finalistes als Premis Tresdeu en la categoria de Millor esdeveniment de l’any. El Concert, que va superar totes les expectatives i que va exhaurir les més de 6.000 entrades en només unes setmanes, va aplegar la comunitat universitària en una cita musical viscuda amb il·lusió, tal i com va destacar Meme Elizalde, Delegada de la Rectora per a l’Estudiantat. Els diners recaptats de la venda d’entrades, a més, han servit per donar suport a la campanya Pobresa Zero, amb 180 organitzacions i entitats socials adherides sota el lema “Ens volem sense pobresa i defensant el planeta”.

Els Premis Tresdeu, que enguany formen part de la iniciativa Conscients, una campanya transmèdia que vol sensibilitzar la joventut en la lluita per mitigar els efectes del canvi climàtic,  pretenen posar en valor la joventut creativa valenciana. Per a això, sotmeten a votació popular un conjunt de projectes de diferents àmbits duts a terme durant l’any i que classifiquen en 6 categories: Millor àlbum musical de l’any, Millor espectacle en directe, Millor esdeveniment, Millor contingut radiofònic i audiovisual, Millor contingut per a xarxes socials i Millor creació d’arts plàstiques. Ara, un jurat professional decidirà entre els cinc projectes finalistes de cada modalitat. En la categoria de Millor esdeveniment de l’any, a més del Concert de Benvinguda, han quedat finalistes Rock per la infància, Feslloc, Artenbitrir Petrer i 8 dies de revolta feminista.

La gala dels Premis Tresdeu 2019 se celebrarà el proper dijous, 5 de desembre, a les 19 h, a la sala La Mutant (Las Naves, València), amb Pepa Cases de presentadora, les actuacions d’Auxili, Bearoid, Soledad Vélez i Cactus i serà musicada per Biano.