University of Valencia logo Logo Information Service Logo del portal

Premis Young Leaders for Education

  • December 2nd, 2022
Grup d'estudiants i estudiantes

Fins al 15 de gener de 2023  està obert el termini per presentar candidatures als Premis Young Leaders for Education, una convocatòria que s’emmarca dins de la V Trobada Internacional de Rectors i Rectores Universia que se celebrarà a València en maig de 2023.

Pot participar l’estudiantat de grau, màster i doctorat matriculat en el curs acadèmic 2022-2023 i persones titulades en els últims tres cursos (2021-22, 2020-21 i 2019-20) de les universitats d’Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya, Estats Units, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Regne Unit i Uruguai. Per inscriure’s, cal superar prèviament el test Clevry, que es pot realitzar en www.becas-santander.com fins al 10 desembre de 2022.

La Trobada girarà al voltant de tres eixos acadèmics: acompanyament de la formació al llarg de la vida (eix 1), impuls de l’emprenedoria i la innovació (eix 2) i foment de les xarxes i de la interconnexió (eix 3). Cada candidat o candidata haurà de triar-ne un en la seua sol·licitud i escriure una exposició en relació al mateix. D’entre les sol·licituds rebudes se seleccionaran 60 candidats/es que rebran formació en línia sobre l’eix acadèmic escollit i sobre com elaborar un pitch. A més, seran convidats a una estada a València per a conèixer la ciutat i la Universitat de València i rebre formació presencial per poder optar a un dels premis Young Leaders for Education, dotat amb 1.000 euros cadascun.

Els premis Young Leaders for Education estan convocats pel Vicerectorat d’Estudis de la Universitat de València amb la col·laboració de Banco Santander dins de la V Trobada Internacional de rectors i rectores d’Universia, que enguany porta el lema Universitat i societat. Comptarà amb la participació d’universitats d’Alemanya, Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya, Estats Units, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Regne Unit i Uruguai.

 

  • Termini per a fer registrar-se en becas-santander.com i fer el test de Clevry: 10 de desembre de 2022.
  • Termini per a sol·licitar la participació en els premis: fins al 15 de gener de 2023 a les 23:59.
  • Més informació.