University of Valencia logo Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

Borses de viatge per a estudiants

  • April 1st, 2019
Maleta

Convocades les borses de viatge per a estudiants de la Universitat de València corresponents a 2019. L'objecte d'aquestes ajudes és concedir ajudes econòmiques destinades a facilitar la mobilitat dels estudiants i les estudiantes de la UV per a participar en activitats de caràcter complementari per a la seua formació: cursos, congressos, jornades, etc. Les activitats han de ser de caràcter acadèmic i estar relacionades amb la seua àrea d'estudi.

Aquesta  convocatòria té dos terminis de sol·licitud, el primer fins al 5 de juny i els segon fins al 20 de setembre, depenent de les dates de realització de l'activitat. Comproveu tots els requisitis en les bases reguladores que podeu consultar a la web del Sedi.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy