University of Valencia logo Logo del portal

  • Oficina del Sedi en Campus Blasco Ibáñez

XXII Mostra art públic / universitat pública

  • March 19th, 2019
art públic / universitat pública

Amb aquesta convocatòria, la Universitat de València pretén dinamitzar els espais públics del campus de Burjassot i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Se seleccionaran sis projectes artístics que establisquen un diàleg entre art i ciència, com a exercici i repte de la cultura contemporània. Els projectes han de ser intervencions artístiques de caràcter efímer dutes a terme al campus de Burjassot de la Universitat de València.

La convocatòria va adreçada a persones majors d’edat de qualsevol nacionalitat o lloc de residència, que presenten un projecte artístic individual o col·lectiu. El termini per a la presentació de projectes romandrà obert del 27 de febrer al 25 d'abril de 2019, a les 14.00 hores.


[Més informació]

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy