University of Valencia logo Logo del portal

  • Information System Service

SECRETARIA VIRTUAL: Resultats de la preinscripció a partir de migdia

  • July 13rd, 2018

Els resultats de la preinscripció a les titulacions de la Universitat de València es poden consultar clicant ací a partir de migdia d’aquest divendres (13 de juliol). Els admesos i admeses han d’assistir a la reunió informativa que convoca el centre on s’imparteix la titulació en la qual han obtingut plaça. En cas de no admissió, cal consultar el funcionament de les llistes d'espera.

Les facultats i escola de la Universitat organitzen reunions informatives per donar la benvinguda i per oferir informació bàsica sobre la Universitat de València, sobre el centre on s’estudiarà i sobre el pla d’estudis. També es dóna informació per a preparar la matrícula.

En cas que la persona admesa per iniciar estudis universitaris no puga assistir a les reunions informatives hi ha la possibilitat d’autoritzar a una altra persona perquè acudisca en el seu lloc i puga, així, assabentar-se igualment de les dades bàsiques.

En la pàgina http://links.uv.es/wYlm0ep es troba el calendari, horari i lloc de les reunions informatives.

L’evolució de les llistes d’espera es pot consultar en: http://links.uv.es/0XQK0Uk

Més informació:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy