institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Conferència sobre salut i joventut, en memòria de la Dra. Concha Colomer

  • April 7th, 2016
Gwendolijn Boonekamp.

La Càtedra FISABIO-Universitat de València ha organitzat la cinquena conferència en record de la Dra. Concha Colomer. Amb el títol “Jóvenes tomando las riendas: explorando activos para la salud con el método triple i”, la prof. Gwendolijn Boonekamp pronunciarà una conferencia que será també retransmitida a través del canal gva: http://canal.gva.es/

La conferencia serà presentada per la Directora General de Salut Pública, Ana María García, i pel Director Gerent de Fisabio, Jacobo Martínez, i constarà de la ponència “Jóvenes tomando las riendas: explorando activos para la salud con el método triple i” impartida per la professora Gwendolijn Boonekamp.

Gwendolijn Boonekamp es va formar a la universitat de Wageningen (Països Baixos), va treballar en València durant sis anys juntament amb Concha Colomer en l’institut Valencià d’Estudis de Salut Pública (IVESP) en diferents projectes d’investigació i polítiques relacionades amb la promoció de la salut. També va treballar com a coordinadora de projectes en el Comité Olímpic Holandés i la Federació Holandesa d’Esports. Des de l’any 2005 treballa en l’Institut de l’Esport i l’exercici de la Universitat de Ciències Aplicades de HAN en temes de promoció de salut.

Junt a aquesta ponència es farà un repàs a tota una trajectòria vital i professional de la professora Concha Colomer, en la lluita per la salut pública, la promoció de la salut, la defensa dels drets de les dones, el seu activisme feminista i la visibilització de la salut i el gènere a través de l’Observatori de Salut de les Dones.

La Càtedra FISABIO-Universitat de València, una iniciativa de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitaria i Biomèdica de la Comunitat Valenciana, juntament amb la Universitat de València, és un eix fonamental per al Foment de la Investigació Biomèdica i té com a objectiu principal el desenvolupament d’activitats relacionades amb la posada en comú de la investigació biomèdica a través dels seus propis agents, els de la Comunitat Valenciana.

Aquesta activitat, adreçada tant a investigadors, professorat i estudiants de la  Universitat de València, és d’entrada lliure i se celebrarà al Saló d’Actes de Fisabio-Salut Pública, situat a l’Avinguda de Catalunya, número 21, a les 13 hores del 8 d’abril.