institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d'Escola Valenciana d'Estudis de Salut (EVES) celebra la jornada sobre la innovació de la funció directiva en el sector sanitari

  • Web and Marketing Unit
  • December 16th, 2022
 

La Càtedra Institucional Escola Valenciana d’Estudis de la Salut (EVES), de la companyia farmacèutica Glaxosmithkline (GSK) i la Universitat de València, va organitzar una jornada en la qual els ponents van llançar llum en relació amb les tendències de la sanitat en matèria d'innovació i els nous reptes de la funció directiva.

El passat dia 22 de novembre es va celebrar aquesta trobada, jornada sobre la innovació de la funció directiva en el sector sanitari, on professionals de la sanitat pública amb competències directives destacades en el sistema valencià de salut van aportar la seua visió sobre l'impacte de la pandèmia en la gestió sanitària i respecte a la importància cabdal de la innovació al servei de l'eficiència organitzativa i l'administració dels recursos disponibles.

La inauguració de l'acte, celebrat en les instal·lacions d’EVES (C/Juan de Garay, 21), va ser a càrrec del conseller de Sanitat, Miguel Mínguez Pérez; la rectora de la UV, Mª Vicenta Mestre Escrivà; i el vicepresident de GSK, Guillermo de Juan Echávarri.

D'altra banda, els ponents Francisco Dolz, gerent del Departament Salut Dr. Peset-València; Evelin Balaguer, adjunta de Direcció d'Infermeria a l'Hospital Clínic de València i docent en la UV; Raquel Tena, directora d'Atenció Primària en el Departament de Salut de Castelló; i Beatriz Masa, gerent del Departament de Salut d'Alacant-Sant Joan d'Alacant, van tindre l'oportunitat d'exposar casos propis relacionats amb la innovació en la gestió sanitària. L'acte va estar moderat per la periodista Ana Mansergas.


 

Images: