institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra d’Estudis del Còmic participa en la Setmana de la Ciència de la UCA

  • November 6th, 2019
Image de la noticia

El pròxim 8 de novembre, la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-Universitat de València participarà en la Setmana de la Ciència de la Universidad de Cádiz amb la xerrada “Ensenyar ciència amb els còmics”.

La Càtedra d’Estudis del Còmic participa en la Setmana de la Ciència de la Universidad de Cádiz amb la xerrada “Ensenyar ciència amb els còmics”, impartida pel director de la Càtedra, Álvaro Pons. Aquesta xerrada s’emmarca dins de les activitats de divulgació “Ciència-ficció, còmic, cinema i art”, una iniciativa coordinada pel professor Óscar Bomati Miguel, del departament de Física de la Matèria Condensada de la Universidad de Cádiz, i també cofinançada a través de les ajudes per a la divulgació de la ciència i del coneixement recollit en el Pla Propi d’Investigació i Transferència de la UCA.

Quasi 2.000 alumnes de diferents centres d’Educació Secundària i Batxillerat de la província de Cadis participen des del 4 fins al 15 de novembre en aquest esdeveniment. La UCA ha dissenyat un complet programa amb tallers, microtrobades, conferències i un concurs, activitats que es repartiran entre els campus de Cadis, Puerto Real i Bahia d’Algesires.

La xerrada impartida per Álvaro Pons se celebrarà el 8 de novembre a les 19 hores en el bar-cafeteria La Clandestina, en el centre de Cadis. Més informació en aquest enllaç.