institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra DAM i la Universitat de València celebren el Dia Mundial de l’Aigua

  • March 5th, 2019
Image de la noticia

La Càtedra de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual (Càtedra DAM) de la Universitat de València organitza una conferència amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebrarà el pròxim 22 de març.

Aquest esdeveniment serà d’accés gratuït i està dirigida a entitats públiques, professionals del sector de la depuració d’aigües, investigadors i alumnat universitari relacionat al tractament de l’aigua residual i la recuperació dels recursos inclosos en aquesta.

La conferència, que tindrà lloc en el Saló de Graus Joan Pelechano de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, girarà al voltant de dues temàtiques: l’economia circular aplicada al sector de l’aigua i la recuperació d’ecosistemes aquàtics a partir d’aiguamolls artificials. El programa complet serà el següent:

  • 11.00 – Inauguració
  • 11.15 – L’aigua: base de l’economia circular. Impartida pel Prof. Dr. Joaquín Melgarejo Moreno, de l’Institut Universitari de l’Aigua i les Ciències Ambientals (IUACA) de la Universitat d’Alacant
  • 12.00 – Els aiguamolls artificials en la recuperació d’ecosistemes aquàtics. El projecte Life+ Albufera. Impartida pel Prof. Dr. Miguel Martín Monerris, de l’Institut d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient (IIAMA) de la Universitat Politècnica de València
  • 12.45 – Torn obert de preguntes