institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La càtedra de Cooperatives Agroalimentàries es presentarà oficialment el pròxim mes de setembre

  • July 30th, 2018
Image de la noticia

El dia 26 de setembre tindrà lloc la presentació oficial de la càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, en el marc d’una jornada sobre fiscalitat i cooperació en l’àmbit de les cooperatives.

El passat 11 de juliol es va constituir la càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València, finançada per l’organització nacional Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya. L’objectiu d’aquesta càtedra és el de cobrir –mitjançant activitats de formació, transferència i recerca– temàtiques específiques del cooperativisme agroalimentari com són la fiscalitat, el règim jurídic o el règim econòmic i comptable de les cooperatives.

El començament de les activitats de la nova càtedra es produirà en la seua presentació el pròxim dia 26 de setembre en el context de la jornada “La fiscalitat en les cooperatives agroalimentàries i acords d’intercooperació”, que tindrà lloc en el Saló d’Actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat de València a partir de les 10 hores. En aquesta jornada es desenvoluparan dues taules redones, una denominada “Problemàtica en la cooperativa agroalimentària sobre la relació dels socis amb aquesta des de la perspectiva de l’IVA” i altra sota el títol “L’encaix des de la perspectiva fiscal i jurídica de les diferents formes d’integració: els acords intercooperatius”.

Per altra banda, se celebrarà la signatura protocol·lària de la càtedra amb la presència del president de Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, Ángel Villafranca Lara, i la Rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.

Les inscripcions a la jornada es poden sol·licitar des de l’adreça de correu electrònic catedracae@uv.es.