institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un taller en un Congrés sobre Economia Social a Tenerife

  • May 13rd, 2019
La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries organitza un taller en un Congrés sobre Economia Social a Tenerife

El passat 26 d’abril va tindre lloc en la Universidad de La Laguna (Tenerife) el Congrés “L’economia social davant els seus reptes: emprenedoria, transformació digital, gènere i desenvolupament sostenible”, en el qual la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València va impartir un taller sobre cooperativisme agroalimentari.

En el marc de les seues activitats d’impuls a la investigació en el règim jurídic, fiscal i comptable de les entitats cooperatives, la Càtedra organitzà un taller en aquest congrés organitzat per la Cátedra CESCO de la Universidad de La Laguna i l’Escuela de Estudios cooperativos de la Universidad Complutense de Madrid.

El taller va tindre una acollida molt important, tant és així que hagueren de celebrar-se dues sessions. En la primera, coordinada per Emilio Mauleon, de la Universitat de les Illes Balears, s’exposaren diverses investigacions. El segon, coordinat per la directora de la Càtedra M. Pilar Alguacil, estigué dedicat als processos d’integració.

Més informació sobre el congrés en aquest enllaç.