institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat presenta la memòria anual de 2016

  • January 27th, 2017
Divina Pastora
D'esquerra a dreta: José Campos, Rosa Laparra, Pilar Nieto i Guillermo Palao

La Càtedra té com a objectiu el foment de l'estudi, la recerca, els hàbits saludables i el debat sobre l'esport adaptat, així com la transferència de coneixement a les empreses i a la societat civil. Promou els estudis reglats (màster o uns altres), l'organització de seminaris, cursos, conferències i la convocatòria de beques, premis i concursos, tots ells relacionats amb l'esport adaptat.

La Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València ha presentat la seua memòria anual de 2016. En aquesta memòria es presenten les activitats realitzades durant l'any passat, així com l'execució del pressupost corresponent a l'esmentat exercici i la proposta d'activitats de formació per aquest any.

En la reunió mixta de la Càtedra, de la que formen part Guillermo Palao, president de la Càtedra i vicerector d'Internacionalització i Cooperació; José Campos, director de la Càtedra i del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València; Pilar Nieto, subdirectora general Corporativa de Divina Pastora Segurs, i Rosa Laparra, gerent de la Fundació Divina Pastora, es va presentar la memòria anual de 2016. En la memòria també es va presentar l’aprovació de dues activitats noves: la jornada de portes obertes on es desenvoluparan activitats relacionades amb l'esport adaptat per a promocionar-ho entre la comunitat universitària, i l'organització d'una activitat de formació, amb la col·laboració de la direcció general del professorat de la Generalitat, basada en un dels projectes de recerca que l'Observatori de l'Esport Adaptat en les Universitats Espanyoles està duent a terme.

Durant l’any 2017 es preveu seguir impulsant ajudes a esportistes, i convocar la cinquena edició dels premis als millors treballs de finalització de Màster i/o Tesis Doctorals el contingut de les quals està orientat a la temàtica de l'activitat física i l'esport adaptat realitzat des de qualsevol àrea de coneixement.

Més informació

Links: