institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

La Càtedra Universitària Ajuntament d'Ontinyent-Caixa Ontinyent-Eset per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents convoca els Premis INNOVATIONT 2018 a l'Excel·lència dels Treballs de fi de Grau

  • May 23rd, 2018
Image de la noticia

La Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València resol convocar les ajudes de la iniciativa de Treballs de fi de Grau per a reconèixer la qualitat acadèmica i l'impacte del tema tractat en treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració dels territoris intel·ligents d'implicació a l'àrea socioeconòmica d’Ontinyent i aprovar les bases que regulen aquesta convocatòria, que es troben en l'Annex I i II d'aquesta resolució de 18 d maig de 2018(DOGV).

La present convocatòria té per objecte la concessió de premis a la realització de Treballs de fi de Grau (d'ara endavant TFG) que el seu objectiu és reconèixer la qualitat acadèmica i l'impacte del tema tractat sobre el desenvolupament econòmic i social. Tots els treballs han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d'aplicació a l'àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

Es concediran dos premis d'igual quantia- 1000 euros- per a cadascuna de les següents categories: 

  • Categoria local: Premi al millor TFG relacionat amb la temàtica especificada, realitzat per estudiants del campus d’Ontinyent o per estudiants naturals o residents d'Ontinyent de la Universitat de València o la Universitat d'Alacant. 
  • Categoria oberta: Premi al millor TFG realitzat en qualsevol universitat que tracte un tema amb especial relació i aplicació al desenvolupament de la innovació i la configuració de territoris intel·ligents a Ontinyent i la seua àrea.

Els participants han de complir els següents requisits:

  • Estar matriculats en el curs acadèmic 2017-2018 per a l'elaboració de TFG.
  • Presentar el TFG en el curs 2017-2018.
  • Que el treball siga original i inèdit, així com, en tot cas, represente un avanç dins de l'àmbit del coneixement al que corresponga. 
  • Que el treball estiga redactat en valencià, castellà o anglès.
  • Autoritzar a l'adreça de la càtedra a publicar en el seu apartat web el treball pel qual se sol·licita el premi.

La resolució de concessió es farà en el termini màxim de sis mesos des de la publicació de la convocatòria en el DOGV. La resolució de concessió del premi es publicarà, amb efectes de notificació, en el Tauler Oficial de la Universitat de València.

També es publicarà en la pàgina web de la càtedra.