institutional and business chairsUniversity of València Logo del portal

Quarta Jornada Càtedra PROTECPOL: "El grup Gamma i la Protecció de la Dona". 26 abril 2017 - 18:00

  • April 11st, 2017
cartel de la jornada con foto parcial del hombro de un policía con la distinción

Aquestes jornades tenen per objecte acostar als ciutadans les funcions i activitats que, tant des de la Universitat de València com des de la Policia Local es realitzen per a millorar les condicions de vida en la ciutat.

Aquest cicle de jornades, organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Càtedra de Protecció Ciutadana-Policia Local de València, tractarà sobre seguretat vial, protecció de la naturalesa, mediació policial, violència de gènere o gestió d'emergència en la ciutat, a través de la intervenció d'experts de la Policia Local de València i de la Universitat en un format de taula redona participativa. La iniciativa tindrà lloc en diferents districtes de València amb diferents temàtiques, acompanyada d'una exposició itinerant, on s'oferirà una mostra de les activitats que s'efectuen en aquesta línia des d'ambdues entitats.

És la intenció de la Policia Local, a través de la seua Fundació, i de la Universitat de València, que tots els ciutadans i ciutadanes puguen conèixer més d'a prop a aquells que treballen pels seus interessos des de les institucions d'una manera gràfica i amena, a l'una que rigorosa. I així mateix, aprenguen de la mà directa d'especialistes sobre els temes d'interès en seguretat pública en la València del segle XXI.

  • 18:00 h. Inauguració de la jornada per part de les autoritats municipals i acadèmiques
  • 18:15 h.Taula redona: El grupo Gamma y la Protección de la Mujer

Estefanía Navarrete Ibáñez; Inspectora del Grup GAMMA

Paz Lloria García; Directora de PROTECPOL i Codirectora del Màster en Dret i Violència de gènere

Ignacio Comes Raga; Professor de Dret Penal de la Universitat de València

  • 19:30 h. Debate

LLOC: 4ª Unitat de Districte CENTRE MUNICIPAL DE SERVEIS SOCIALS OLIVERETA

Enllaç al formulari d'inscripció a la Jornada

L'entrada és lliure. No és requisit imprescindible realitzar la inscripció telemàtica que s'oferix en la pàgina web encara que es recomana per a la previsió de l'expedició de certificats d'assistència. Els certificats seran enviats per correu a l'adreça postal indicada en la inscripció en un termini màxim de 6 mesos.

Més informació

La cinquena jornada tindrà lloc el pròxim dia 9 de maig 2017